Home 9 Categorie: Zwarte fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Zwarte fietstassen

Zwarte fietstassen zijn eigenlijk altijd een goede keuze. Ze zijn stijlvol, tijdloos en passen bij elke fiets. Het is dan ook niet verwonderlijk dat al sinds jaar en dag zwarte fietstassen één van onze succesnummers zijn. Sinds 1948 staan wij bekend als echte fietstassen specialist. Het is dan ook logisch dat u in ons aanbod ontzettend veel verschillende fietstassen aantreft. Wij verkopen alle soorten en maten, met diverse kleuren, prints en in allerlei stijlen. In de loop der jaren zal dat aanbod echt wel blijven veranderen, maar op zwarte fietstassen kunt u altijd rekenen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Fietstas zwart kopen

U wilt een fietstas in het zwart aanschaffen, maar dat is ongetwijfeld niet uw enige eis. Een fietstas moet er mooi uitzien, maar het blijft natuurlijk een gebruiksvoorwerp. Een hulpmiddel waar u wellicht wel dagelijks een beroep op doet. U wilt dus verzekerd zijn van kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Daar kunt u bij Clarijs op vertrouwen.
Onze zwarte fietstassen zijn verkrijgbaar in twee maten: L en XL. In de L variant past 38 liter. De XL tas kan zelfs 44 liter aan bagage meenemen. U bent dus gegarandeerd van veel opbergruimte. Omdat de tassen zo royaal zijn en er veel in past, is het ook belangrijk dat ze zeer stevig zijn. Dankzij een verstevigde rug en bodem en bekleding van zeer sterk Bisonyl PCV doek hoeft u zich nooit zorgen te maken of uw tas uw bagage wel kan hebben. Bovendien kunt u met een middenriem de tas optrekken wanneer deze zwaar beladen is. Zo vervoert u uw bagage altijd veilig en comfortabel.

Ruim assortiment

Betekent zoeken naar zwarte fietstassen dat u weinig te kiezen hebt? Zeker niet. Wij bieden u maar liefst zeven verschillende soorten zwarte fietstassen. Stuk voor stuk van dezelfde hoge kwaliteit, met de hand gemaakt door mensen die hun vak verstaan en voorzien van handige extra’s. Ook bij zwarte fietstassen heeft u in onze webshop dus genoeg te kiezen. Gaat u voor mat zwart, all black, met een fraaie textuur, of een zwarte fietstas in leather look?
Wij bieden dus een ruim assortiment met ruime zwarte fietstassen. Er is echter altijd een baas boven baas. Bent u op zoek naar een zwarte fietstas met ongeëvenaarde ruimte? Kijk dan naar onze zwarte XXL posttas. Deze heeft een inhoud van maar liefst 70 liter. Ideaal voor postbezorgers, fietskoeriers of mensen die gewoon heel veel boodschappen of spullen op de fiets mee willen nemen.
Neem contact op
Heeft u vragen over onze zwarte fietstassen? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over onze fietstassen. Zo helpen wij u bij het vinden van het ideale exemplaar. In de webshop zijn alle fietstassen voorzien van heldere beschrijvingen, specificaties en foto’s. De kans is dus groot dat u uw ideale zwarte fietstas al vindt. Heeft u deze gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig. U kunt de tas door middel van enkele opties aan uw specifieke wensen en eisen aanpassen.