Home 9 Categorie: Zwarte enkele fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Zwarte enkele fietstassen

Zwarte enkele fietstassen zijn eigenlijk altijd een goede keuze. Ze zijn stijlvol, tijdloos en passen bij elke fiets. Het is dan ook niet verwonderlijk dat al sinds jaar en dag zwarte fietstassen één van onze succesnummers zijn. Sinds 1948 staan wij bekend als echte fietstassen specialist. Het is dan ook logisch dat u in ons aanbod ontzettend veel verschillende fietstassen aantreft. Wij verkopen alle soorten en maten, met diverse kleuren, prints en in allerlei stijlen. In de loop der jaren zal dat aanbod echt wel blijven veranderen, maar op zwarte enkele fietstassen kunt u altijd rekenen.

Prijs

Kleur

Materiaal

Gaat u vaak boodschappen doen op de fiets? Dan weet u hoe makkelijk het is om spullen op je fiets te kunnen vervoeren. Een zwarte enkele fietstas kan dan al een prima oplossing zijn. Enkele fietstassen zitten maar aan één zijde van de fiets, wat erg praktisch is. U kunt deze fietstas er gemakkelijk af nemen en bijvoorbeeld meenemen de winkel in. Toch is er volop ruimte om allerlei spullen in te vervoeren. Handig als u gaat shoppen, maar ook als u naar de bibliotheek gaat of naar een verjaardag. Het cadeautje voor de jarig past prima in de fietstas en kan onderweg niet beschadigen. Ook voor naar uw werk kan een zwarte enkele fietstas erg handig zijn.

Enkele fietstas zwart kopen

U wilt een enkele fietstas in het zwart aanschaffen, maar dat is ongetwijfeld niet uw enige eis. Een fietstas moet er mooi uitzien maar hij moet ook praktisch zijn. Een hulpmiddel waar u wellicht wel dagelijks een beroep op doet. U wilt dus verzekerd zijn van kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Daar kunt u bij Clarijs op vertrouwen.

Onze enkele zwarte fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De liter inhoud van onze enkele fietstassen kan variëren van 18 liter tot maar liefst 24 liter. U bent dus gegarandeerd van veel opbergruimte. Omdat de tassen zo royaal zijn en er veel in past, is het ook belangrijk dat ze zeer stevig zijn. Dankzij een verstevigde rug en bodem en bekleding van zeer sterk Bisonyl PCV doek hoeft u zich nooit zorgen te maken of uw tas uw bagage wel kan hebben.
Is een zwarte enkele fietstas niet groot genoeg, maar wilt u de fietstas toch gemakkelijk van uw fiets kunnen nemen? Dan raden wij u aan om voor twee enkele fietstassen in het zwart te kiezen. Eigenlijk kan geen enkele fietser zonder een handige fietstas. Een enkele zwarte fietstas is ideaal wanneer u graag lange tochten maakt op de fiets. Zo heeft u altijd een flesje water, uw portemonnee of zonnebril bij de hand en kunt u zelfs een boek of iPad meenemen voor onderweg.

Koop vandaag nog in de webshop

Heeft u de zwarte enkele fietstas gezien die u zocht? Of heeft u het ontwerp helemaal naar wens samengesteld? Dan kunt u uw enkele zwarte fietstas vandaag nog bestellen. Wanneer uw bestelling definitief is, gaan wij meteen voor u aan de slag. Dan ontvangt u de fietstas binnen enkele dagen bij u thuis. Aarzel niet en bestel uw favoriete enkele fietstas in het zwart nu online bij Clarijs!