Home 9 Categorie: Vogue
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Vogue

Vogue maakt prachtige bakfietsen. Uw Vogue bakfiets gebruikt u hopelijk met veel plezier. U Kunt bij Clarijs terecht om nog meer uit uw Vogue bakfiets te halen. Wij maken namelijk op maat gemaakte bakfietstenten waarmee u de bak van uw bakfiets kunt afschermen van regen en wind. Dit is handig wanneer u spullen vervoert, maar natuurlijk ook wanneer u uw kinderen meeneemt in de bak van uw bakfiets. Met zo’n fraaie tent maakt u uw fiets geschikt voor gebruik 365 dagen per jaar. Ook – juist – wanneer het even wat minder weer is. Wie Clarijs kent, weet dat kwaliteit altijd verwacht mag worden. Wij hopen u echter ook te verrassen met de uitstekende prijzen van onze bakfietstenten. Wij bieden u kwalitatieve, fraaie en handige accessoires voor de bakfietsen van Vogue, bekijk bijvoorbeeld onze bakfiets kussens 

Vogue accessoires kopen

Wilt u Vogue accessoires kopen, dan kunt u bij Clarijs terecht. Wij staan al vele jaren bekend als fietstassen specialist. In de loop der jaren zijn wij echter uitgegroeid naar veel meer. Zo maken wij ook prachtige, hoogwaardige accessoires voor fietsen. Onder andere bakfietstenten voor Vogue bakfietsen. Voor onze bakfietstenten geldt dat u mag rekenen op dezelfde kwaliteit als die u gewend bent van onze fietstassen. Zeer hoge kwaliteit dus, met een lange levensduur, een verfijnde afwerking en een prachtige uitstraling.

Bakfietstenten van Vogue

Bakfietstenten van Vogue zijn perfect voor iedereen die zijn of haar bakfiets optimaal wil benutten. De kans is aanwezig dat u nu de bakfiets nog laat staan wanneer het regent. U pakt bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. Dit terwijl er regen helemaal geen probleem hoeft te zijn en fietsen veel gezonder is (en beter voor het milieu). Misschien laat u die fiets wel staan omdat u niet wilt dat uw kinderen nat worden. Bijvoorbeeld wanneer u uw kind naar school brengt. Met bakfietstenten van Vogue is dit niet langer iets om u zorgen om te maken.

Kinderen zitten heerlijk comfortabel in de bak met een bakfiets tent over hun hoofd. Ze blijven droog en worden beschermd tegen wind. Ook wanneer u spullen vervoert in een bakfiets, komt de bakfietstent voor Vogue van pas. Spullen blijven immers ook droog. Daarom worden onze bakfiets tenten van Vogue niet alleen gebruikt door gezinnen, maar ook bijvoorbeeld door fietskoeriers.

Onze bakfietstenten van Vogue zijn vervaardigd van zwart Rivertex. Dit is uitermate stevig, waterbestendig en duurzaam materiaal. Uiteraard zijn de tenten ook voorzien van grote raamvensters, zodat kinderen lekker om zich heen kunnen kijken.

Koop vandaag nog in onze webshop

Heeft u de juiste bakfietstent gezien voor uw Vogue bakfiets? Wij verkopen ze voor de Carry 3 en de Troy. Bestel de door u gewenste Vogue bakfietstent vandaag nog in onze webshop. Clarijs vervaardigt producten altijd op bestelling. Desondanks kunt u rekenen op een snelle levertijd. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. We geven u met plezier alle informatie die u nodig hebt en beantwoorden uw vragen. Clarijs staat ook bekend om maatwerk. Heeft u een speciaal verzoek met betrekking tot uw bakfietstent voor uw Vogue bakfiets? Schroom dan niet om dit verzoek bij ons neer te leggen. Wij kijken altijd naar wat wij voor u kunnen betekenen.