Home 9 Categorie: Urban Arrow regenhuif
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Urban Arrow regenhuif

Zo’n bakfiets is heerlijk en het is de ideale manier om kleine kids mee te vervoeren. Maar we wonen in Nederland en dat betekent zo’n 150 regendagen per jaar. Natuurlijk wilt u uw kinderen ook op die dagen droog kunnen vervoeren. Een Urban Arrow regenhuif is dan de ideale oplossing. Op die manier zitten de kinderen lekker droog en kunt u hen ook op regendagen eenvoudig meenemen naar de winkels of naar school brengen met uw bakfiets. De regenhuiven van Urban Arrow zijn voorzien van raampjes, waardoor de kinderen alles kunnen zien. Zo genieten zij net zoveel van een fietstochtje door de regen als van een fietstochtje op een zonnige dag.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Regenhuif Urban Arrow kopen

Wilt u een regenhuif van Urban Arrow kopen? Wanneer u heeft gekozen voor een bakfiets van Urban Arrow, dan hoort daar natuurlijk ook een Urban Arrow regenhuif bij. Deze Urban Arrow regenhuiven zijn bedoeld als afdektentje op de bakfiets. Zo kunt u kinderen en andere zaken gewoon droog vervoeren, ook als het pijpenstelen regent. De Urban Arrow regenhuif is bij Clarijs in verschillende kleuren beschikbaar. Bij ons bestelt u deze regenhuif voor uw Urban Arrow bakfiets eenvoudig online.
Naast Urban Arrow regenhuiven vindt u in ons aanbod ook afdekzeilen, ook wel covers genoemd. Hiermee kunt u de fiets beschermen tegen weer en wind, wanneer u deze niet gebruikt. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer u geen fietsenschuurtje heeft. Zo is de fiets toch beschermd tegen de weersinvloeden en kunt u er veel langer plezier van hebben.

Urban Arrow regenhuif monteren

Wanneer u een Urban Arrow wilt bestellen, dan is het ook goed om te weten hoe de Urban Arrow regenhuif gemonteerd moet worden. Hoe kunt u de Urban Arrow regenhuif monteren? Eigenlijk is dat heel eenvoudig. De bakfietstentjes zijn namelijk speciaal ontworpen voor de bakfietsen van Urban Arrow, waardoor de maten helemaal afgestemd zijn op de bakfietsen. Zorg er in ieder geval voor dat alle losse onderdelen voor het monteren op een vast plaatje liggen, bijvoorbeeld in de bak van de bakfiets of in een handig mandje waarmee u goed overzicht kunt houden. Wanneer de losse drukknopen en dergelijke op de stoep liggen, raken deze gemakkelijk kwijt, dus leg de onderdeeltjes op een vaste plaats neer. De meeste regenhuiven kunt u monteren met behulp van drukknopen. Het is verstandig om dit eerst goed af te tekenen op de bak van de bakfiets, zodat ze precies op de juiste plaats terechtkomen. Daarna is het monteren van de regenhuif van Urban Arrow een fluitje van een cent.

Koop deze vandaag nog

Heeft u een regenhuif voor uw bakfiets van Urban Arrow nodig? Koop dan vandaag nog een Urban Arrow regenhuif bij Clarijs. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, maar ook op unieke ontwerpen. In ons aanbod vindt u meer kleuren dan bij andere aanbieders. Daardoor kunt u uw bakfiets helemaal naar uw eigen smaak afmaken. Een Urban Arrow regenhuif is in ons kikkerlandje onmisbaar. Bestel de regenhuif die bij uw bakfiets past vandaag nog online. Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor u aan de slag, zodat u binnen de kortste keren plezier heeft van uw nieuwe Urban Arrow regenhuif!