Home 9 Categorie: Trolley tassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Trolley tassen

Trolley tassen zijn er voor iedereen die regelmatig veel spullen op de fiets mee wil nemen. Misschien denkt u dat de wekelijkse boodschappen doen op de fiets onmogelijk is. U pakt dan automatisch de autao. Dan bent u waarschijnlijk nog niet bekend met trolley tassen. Deze tassen vormen de perfecte oplossing om écht veel spullen mee te nemen op de fiets. Boodschappen doen wordt zo ineens een stuk toegankelijker. Net als het meenemen van spullen voor een fijne fietstrip of picknick.
Trolley tassen zijn multifunctioneel. U kunt deze namelijk vervoeren achter de fiets en met de hand. Dankzij een handige bevestiging kan de tas achter de fiets gehangen worden. Dit maakt dat de tas eenvoudig te vervoeren is. Hij hangt als het ware als een aanhangertje achter uw fiets. Ook – juist – wanneer deze goed gevuld is. U hoeft hem niet bij u te dragen of om te doen. Dankzij speciale bevestiging hangt de tas stevig achter de fiets. Het vervoeren kost u amper extra kracht. Het is vergelijkbaar met het vervoeren van een klein kind achterop de fiets.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Trolley tas kopen

Wilt u een trolley tas kopen, dan verschaft u uzelf dus een hoop gemak. Niet alleen op de fiets, maar ook tijdens het doen van boodschappen of kopen van spullen. Of het nu gaat om inkopen in de supermarkt, of een rondje door de stad. Eenmaal op uw bestemming aangekomen haalt u de trolley tas eenvoudig los van de fiets.
Vervolgens kunt u de tas gemakkelijk met u meenemen: het is immers een trolley, wat betekent dat deze kan rijden. U hoeft dus niet te sjouwen met een zware tas, maar trekt deze achter u aan. Dat is een stuk lichter en eenvoudiger.

Trolley tassen van Clarijs

Van Clarijs mag u kwaliteit verwachten op het gebied van tassen. Ook de trolley tassen van Clarijs combineren kwaliteit met gebruiksgemak en een fraaie uitstraling. Extra bijzonder aan de trolley tassen van Clarijs is dat deze vervaardigd zijn van gerecycled materiaal. Het is dus een duurzame tas. Zowel qua levensduur als qua herkomst.
De trolley tassen van Clarijs mogen dan wel gemaakt zijn van gerecycled materiaal; dat ziet u er niet aan af. Wat u ziet en krijgt, is een zeer stevige, hoogwaardige trolley tas met een perfecte afwerking. Omdat dit type tas gemaakt is voor het vervoeren van een flinke en/of zware lading, is van stevigheid prioriteit gemaakt. Extra stevige naden, een solide inlegbodem en robuuste kleppen en riemen om de tas te sluiten zijn allemaal standaard.

Koop vandaag nog in de webshop

Koop direct uw trolley tas in de webshop van Clarijs. U koopt deze voor slechts 99 euro. Daarmee doet u een investering waar u vele jaren lang plezier van zult hebben. Ook bij dagelijks gebruik.
Zoals u wellicht al weet, staat Clarijs ook voor maatwerk. Wilt u zelf een trolley tas samenstellen of een trolley tas met logo bestellen, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.