Home 9 Categorie: Stevige fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Stevige fietstassen

Stevige fietstassen: daar bent u natuurlijk naar op zoek. Waar vindt u deze? Bij Clarijs uiteraard. Wij zijn al vele jaren dé fietstassenspecialist van Nederland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En zonder kwaliteit geen stevige fietstassen. Kijk dus snel in ons aantrekkelijke aanbod om uw ideale tas te vinden. Hier zult u gegarandeerd vele jaren plezier van hebben. Ook bij dagelijks en/of intensief gebruik. Stevigheid bewijst zich keer op keer.

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Stevige fietstassen kopen

Stevige fietstassen kopen, is wat ons betreft een must. U schaft fietstassen aan omdat u behoefte hebt aan extra ruimte. U wilt spullen eenvoudig, veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Stevigheid is dan geen luxe, maar een voorwaarde. Maar wat maakt onze fietstassen nu zo stevig?

Fietstassen kunnen uit veel verschillende materialen worden vervaardigd. De meeste tassen zijn gemaakt van kunststof. Maar kunststof kan veel zijn. Veel tassen die u in diverse winkels vindt, zijn gemaakt van een redelijke kwaliteit kunststof. Dat lijkt voldoende, maar wie echt op zoek is naar stevige fietstassen, doet er verstandig aan om te investeren in zwaardere kwaliteit. Zo worden de kunststof fietstassen van Clarijs gemaakt van speciaal PVC doek. Dit is hetzelfde soort doek waarmee aanhangers van vrachtwagens zijn bekleed. Dat zegt natuurlijk wel het een en ander over de stevigheid.

Maar echt stevige fietstassen moeten meer te bieden hebben dan alleen stevig materiaal. Wij leveren immers ook fietstassen van andere materialen en ook voor die modellen geldt dat u het beste mag verwachten op het gebied van stevigheid. Onze fietstassen worden met de hand gemaakt. Niet alleen betekent dit dat wij gebruikmaken van de beste materialen; we besteden ook heel veel aandacht aan detail en versteviging. Goede stevige fietstassen kennen namelijk geen zwakke plekken. Vaak ontstaan zwakke plekken bij naden en aanhechtingen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de tassen ook - juist - op die plekken extra stevig zijn.

Wat is dan het voordeel van stevige fietstassen? U kunt er zonder zorgen een flinke lading in vervoeren. Niet alleen dat: de tassen zijn ook duurzaam. U heeft de zekerheid dat ze niet snel slijten en heel lang mooi en stevig blijven. Ook bij dagelijks en/of intensief gebruik. Niet voor niets worden onze stevige fietstassen niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook door professionals zoals fietskoeriers en postbezorgers.

Ruim assortiment

Wij vinden het niet alleen belangrijk om u stevige fietstassen te leveren; wij willen ook dat iedereen qua uitstraling zijn/haar ideale tas kan vinden. Daarom bieden wij u een ruim assortiment. Neem gerust de tijd om onze tassen te bekijken. Wij bieden u allerlei soorten tassen, klein, middel en groot. Van robuust basic fietstassen tot prachtige tassen met een bijzonder dessin of thema.

Neem contact op

Wist u dat u veel van onze tassen kunt personaliseren en zo aan uw behoeften en smaak aanpassen? U vindt deze mogelijkheden in de configurator. Heeft u echter een speciaal verzoek, dan kunt u contact met ons opnemen. Dat geldt uiteraard ook bij vragen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw ideale tas.