Home 9 Categorie: Stella fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Stella fietstassen

Stella fietsen zijn ontzettend populair. U ziet deze elektrische fietsen heel vaak in het straatbeeld. Steeds vaker met mooie stellafietsen. Een mooie fiets verdient natuurlijk een goede set fietstassen. Wij maken hoogwaardige Stella fietstassen op maat, Zoals wij al vele jaren prachtige fietstassen maken voor allerlei merken en soorten fietsen. U heeft bij ons keuze uit een ruim assortiment en kunt zelfs fietstassen laten personaliseren.

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Stella fietstassen kopen

Stella fietstassen kopen kunt u op veel verschillende plekken doen. Maar Clarijs is dé plek om dit te doen voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit. Al vele jaren staan wij bekend als een echte fietstassen specialist. Ons onderscheidend vermogen zit niet alleen de prachtige ontwerpen, maar vooral ook in de hoogwaardige materialen en perfecte afwerking.

Onze Stella fietstassen zijn gemaakt om dagelijks te gebruiken en zeer lang mee te gaan Het is een investering waar u geen spijt van zult krijgen en van elke dag weer met veel plezier gebruik zult maken. Goede fietstassen kunnen de ervaring van een fiets verrijken. Met een krachtige elektrische fiets bent u in staat om grote afstanden comfortabel en snel af te leggen. Boodschappen doen op de fiets wordt zo bijvoorbeeld een stuk prettiger. Dat geldt helemaal wanneer u een goed stel Stella fietstassen heeft gemonteerd. De functionaliteit van uw fiets neemt enorm toe en u benut de mogelijkheden van de elektrisch ondersteunde actieradius maximaal.

Soorten Stella fietstassen van Clarijs

Wij bieden u verschillende soorten Stella fietstassen. Omdat wij u zoveel verschillende mogelijkheden bieden is het altijd mogelijk om een fietstas te vinden die perfect bij uw fiets en perfect bij uw smaak en behoeften past. Want de ene fietstas is de ander niet. Of u nu op zoek bent naar een compact exemplaar of op zoek bent naar een fietstas waarin u zeer veel spullen kunt vervoeren: bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Kijk eens rustig rond in het assortiment. Zoek allereerst uw favoriete model fietstas.  Volgens heeft u keuze uit verschillende formaten, stijlen en kleuren.

Mocht uw ideale Stella fietstas niet in ons aanbod aanwezig zijn, neem dan contact met ons op. Clarijs staat ook bekend om verregaand maatwerk. Wellicht is het mogelijk om voor u de fietstas te creëren die perfect bij al uw wensen en eisen past. Bespreek dus gerust uw wensen en eisen met ons. Bijvoorbeeld voor het laten verwerken van een prachtig dessin of een vrije afbeelding. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfslogo te laten verwerken in uw fietstas. Een prachtige vorm van reclame maken die inmiddels door heel wat bedrijven ontdekt is. Heeft u medewerkers die veel met de fiets onderweg zijn? Dan is een fietstas met eigen logo een ideale investering.

Koop vandaag nog in onze webshop

Heeft u de perfecte fietstas voor uw Stella fiets gevonden? Bestel dan vandaag nog in onze webshop. Al onze fietstassen worden op bestelling vervaardigd. Desondanks zullen wij altijd zorgen voor snelle levering. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte fietstas.