Home 9 Categorie: Sportieve fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Sportieve fietstassen

Wanneer u op zoek bent naar sportieve fietstassen, dan bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Sportief is wellicht een wat subjectief gegeven. Wanneer is een fietstas nu sportief? Volgens ons is een fietstas sportief als deze perfect past bij een sportieve stijl. Dat betekent dat het materiaal licht en flexibel, maar ook duurzaam is, zoals u bij al onze fietstassen gewend bent. Bovendien heeft een sportieve fietstas ook een sportieve uitstraling. Dat kan door een bepaald design, maar ook door middel van extra reflectieplaatjes. Zeker voor sportieve fietsers is zichtbaarheid immers erg belangrijk.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Sportieve fietstassen kopen

De meeste fietsers houden ervan om sportief bezig te zijn, en daar hoort ook een sportieve uitstraling bij. Wilt u sportieve fietstassen kopen? Bij Clarijs kan dit gewoon online. U kunt uw favoriete fietstas uitzoeken en deze toevoegen aan uw winkelmandje. Het bestelproces wijst verder voor zich. Het is bij ons ook mogelijk om uw fietstas volledig te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen foto op de fietstas af laten drukken om de tas echt heel persoonlijk te maken. Heeft u een elektrische fiets? Ook daarvoor kunt u zeker een sportieve fietstas vinden. Wij hebben speciale fietstassen voor elektrische fietstassen, waarbij rekening wordt gehouden met de accu. Kijk op uw gemak rond in ons aanbod en vind de sportieve fietstassen die u zoekt eenvoudig in ons assortiment.

Sportieve fietstassen van Clarijs

Sportieve fietstassen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt hierbij denken aan enkele of dubbele fietstassen, maar ook aan de zogenaamde pakaftassen of stuurtassen. Wat voor soort tas u ook zoekt, u vindt deze zeker bij Clarijs. Clarijs begon in 1948 als zadelmakerij, maar inmiddels mogen wij ons de expert op het gebied van fietstassen noemen. Daardoor kunt u bij ons rekenen op een uitgebreide keuze en op topkwaliteit. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle gebruikte materialen komen uit de EU en de fietstassen uit ons aanbod worden met de hand in Nederland gemaakt. Wij kiezen ook steeds vaker voor duurzame materialen, zoals gerecycled vrachtwagendoek. Deze materialen gaan lang mee, maar zijn ook vanuit ecologisch oogpunt een verantwoorde keuze.

Koop in onze webshop

Heeft u een fietstas in sportieve stijl gevonden en wilt u deze aanschaffen? Koop deze dan nu in onze webshop. U kunt die eenvoudig online bestellen. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor u aan de slag. U kunt uw bestelling completeren met accessoires voor uw fiets, zoals een zadeldekje, reflectiebandjes, een kabelslot of een reparatieset. Clarijs is dé specialist als het gaat om fietstassen en andere accessoires voor uw fiets. Bestel uw favoriete producten vandaag nog online en ontvang deze binnenkort bij u thuis.