Home 9 Categorie: Schoudertassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Schoudertassen

Ook op de fiets is het soms nodig om bagage mee te nemen. Een schoudertas is dan een handige oplossing. Doordat u een schoudertas zelf draagt, kun je die zowel op de fiets als lopend gemakkelijk meenemen. Er zijn schoudertassen in allerlei formaten en kleuren, waardoor er ook voor u een passende schoudertas te vinden is. Ga voor een schoudertas die uniek is én kwaliteit biedt. Kies voor een schoudertas van Clarijs. Clarijs bestaat al sinds 1948. In eerste instantie begon het bedrijf als een zadelmakerij, maar het aanbod werd al snel uitgebreid. Vandaag de dag zijn wij de specialist als het aankomt op fietstassen en andere accessoires voor de fiets. Onze handgemaakte schoudertassen zijn uniek. Neem daarom snel een kijkje in ons aanbod.

Schoudertassen kopen

In ons online aanbod vindt u veel verschillende soorten schoudertassen. Er zijn schoudertassen met leuke afbeeldingen, zoals van paarden, maar ook met stijlvolle patronen. Of u nu voor een kind of voor een volwassene een leuke schoudertas voor op de fiets zoekt, bij Clarijs slaagt u altijd. En deze schoudertassen kunnen natuurlijk ook op andere momenten gebruikt worden, wanneer u niet de fiets neemt. De schoudertassen uit ons aanbod zijn gewoon online te bestellen. U hoeft er dus niet eens de deur meer voor uit, maar kunt gewoon uw favoriete schoudertas op onze website uitkiezen. Doordat alle specificaties er duidelijk bij staan, weet u precies waar u aan toe bent. Zo weet u welke materialen er gebruikt zijn en wat de afmetingen van de tas zijn.
Wilt u een heel persoonlijke schoudertas? Dan kunt u het ontwerp voor de tas ook zelf ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete kleur uitkiezen of een eigen foto uploaden voor op het ontwerp. Wanneer u zelf uw schoudertas samenstelt, bent u er zeker van dat het ontwerp echt uniek is. Straks fietst u met een schoudertas die echt nog niemand anders heeft. Bij Clarijs kunt u rekenen op handgemaakte producten van hoge kwaliteit. De materialen worden allemaal met zorg uitgekozen, waardoor onze tassen lekker lang meegaan.

Handige schoudertassen van Clarijs

Wanneer u op uw gemak rondkijkt in onze webshop, ziet u al snel hoeveel verschillende tassen voor op de fiets wij aanbieden. De schoudertassen maken daar onderdeel van uit. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de schoudertas mee te nemen in een fietstas of fietskrat, maar het is nog veel handiger om voor een afneembare buikriem te kiezen. Zo kunt u de tas gewoon blijven dragen tijdens het fietsen.
Een schoudertas voor op de fiets is ideaal wanneer u regelmatig gaat sporten. Maar ook jongeren die dagelijks naar school gaan, zullen zeker profijt hebben van een kwalitatieve schoudertas. Verder kan een schoudertas uiteraard ook gebruikt worden voor boodschappen of andere zaken. De bodem van de schoudertassen is meestal verstevigd en dankzij de vulling achter de voering biedt de schoudertas ook een uitstekende bescherming voor laptops en tablets. Dat maakt de schoudertassen van Clarijs ideaal om mee te nemen naar het werk. Bij elke schoudertas staat duidelijke informatie, zodat je precies kunt zien of er bescherming in zit, zoals vulling achter de voering.
De schoudertassen in ons aanbod zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled vrachtwagendoek. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijker rol in ons dagelijks leven. Ook bij Clarijs zijn we ons daarvan bewust. Daarom kiezen we bij voorkeur voor verantwoorde materialen. Vrachtwagendoek krijgt zo een tweede leven. Voor de decoratie van de fietstassen en schoudertassen kiezen we eveneens voor verantwoorde materialen. Binnenbanden van een fiets zijn bijvoorbeeld leuk ter decoratie, maar ook ideaal te gebruiken als hengsel. Bij Clarijs gaan we voor schoudertassen met een verhaal. Elke schoudertas in ons aanbod is dan ook uniek.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een schoudertas gezien die bij u past? Dan kunt u deze toevoegen aan uw winkelmandje. Het bestelproces wijst vervolgens voor zich. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u de bestelde artikelen binnen enkele dagen in huis heeft. Naast schoudertassen vindt u nog allerlei andere handige zaken voor de fiets in ons aanbod. Daarbij kunt u denken aan fietstassen, maar ook aan fietsaccessoires, zoals reflectiebanden. Dit bevordert uw zichtbaarheid op de weg. Neem rustig een kijkje in ons aanbod om uw bestelling compleet te maken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!