Home 9 Categorie: Regenhuif Babboe
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Regenhuif Babboe

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

De Babboe: wie kent deze iconische bakfiets niet? Rijd door een willekeurige grote stad en u ziet ze overal. In stedelijke omgevingen is een bakfiets als de Babboe Big hét ideale vervoersmiddel voor kleine kinderen. Niet alleen daar natuurlijk, maar overal waar kinderen met de fiets vervoerd moeten worden. U kunt met deze bakfiets eenvoudig met het hele gezin op stap. De kinderen naar school brengen, een pleziertochtje: het is allemaal mogelijk. En als er even geen kinderen mee moeten, kan de riante bak van deze bakfiets altijd nog worden gebruikt voor het vervoeren van bagage of boodschappen.
Kinderen zitten heerlijk in de ruime en comfortabele bak van de Babboe. Hij heeft echter wel een nadeel: in de regen verandert de bak al snel in een badkuip. Daarom is het verstandig om een regenhuif voor de Babboe aan te schaffen. Met een goede regenhuif behouden kids hun uitzicht, maar zijn zij beschermd tegen wind en regen. Ook voor een regenhuif voor Babboe fietsen kunt u bij Clarijs terecht.

Regenhuif Babboe Big kopen

Wilt u een regenhuif voor uw Babboe Big kopen? Kijk dan direct in de webshop van Clarijs. Wij staan al sinds 1948 bekend om onze zeer hoogwaardige fietstassen. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment echter steeds verder uitgebreid. Met diverse accessoires voor allerlei soorten fietsen. Natuurlijk mag een regenhuif voor een populaire fiets als de Babboe big niet ontbreken. Ook wanneer het niet regent, maar het bijvoorbeeld winderig of koud is, biedt deze huif extra bescherming en comfort.
Koopt u een regenhuif voor de Babboe Big van Clarijs, dan bent u verzekerd van topkwaliteit. Of u nu een fietstas of andere accessoires koopt: al onze producten worden met de grootste zorg op bestelling gemaakt. Met de beste materialen en hoogwaardige afwerking. U zult zeer veel plezier hebben van de regenhuif en de kinderen ook.

Babboe afdekzeil van Clarijs

Wanneer het lekker weer is, wilt u misschien fietsen zonder de regenhuif. Dat kan, want deze is eenvoudig te verwijderen. Een regenbui kan echter altijd vallen, zeker in ons land. Wilt u de fiets buiten laten staan, maar niet het risico lopen dat de bak helemaal nat wordt? Koop dan een Babboe afdekzeil van Clarijs. Dit stevige, hoogwaardige afdekzeil is op maat gemaakt voor deze bakfiets en biedt optimale bescherming. Ook op het afdekzeil krijgt u maar liefst drie jaar garantie.

Koop vandaag nog in de webshop

Koop vandaag nog in de webshop en voorzie uw Babboe Big van zo’n fraaie regenhuif. Dit is echt een upgrade van de bakfiets, die deze nog veel functioneler maakt. Heeft u vragen over het product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor maatwerk staan wij u graag te woord. Veel fietsen worden professioneel ingezet, bijvoorbeeld door kinderopvangbedrijven. Heeft u wensen met betrekking tot de kleur of wilt u bijvoorbeeld uw logo laten plaatsen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.