Home 9 Categorie: Groene fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Groene fietstassen

Wanneer u op zoek bent naar groene fietstassen, dan bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Als de fietstassen specialist, weten wij als geen ander aan welke voorwaarden een fietstas moet voldoen. U kunt bij ons dan ook rekenen op hoge kwaliteit. In eerste instantie begon Clarijs als een zeilmakerij en dat betekent dat wij al vele decennia werken met deze materialen. De meeste fietstassen worden gemaakt van PVC-doek, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Dit materiaal is namelijk ijzersterk, waterdicht en kleurvast. Wanneer u dus voor groene fietstassen kiest, kunt u er vanuit gaan dat deze fietstassen ook over een aantal jaar nog even mooi van kleur zijn.

Groene fietstassen kopen

Wilt u groene fietstassen kopen, dan kan dat vandaag de dag gewoon online. Bij Clarijs kunt u kiezen uit een bijzonder ruim aanbod. Groen is een mooie natuurlijke kleur, die vrijwel overal mee gecombineerd kan worden. Wanneer u voor groene fietstassen kiest, kunt u denken aan enkele of dubbele fietstassen, maar we hebben natuurlijk ook speciale uitvoeringen in het aanbod. Wellicht kiest u wel voor een XXL fietstas of gaat u voor een authentieke posttas. Verder zijn er fietstassen met print of fietstassen zonder print beschikbaar. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Clarijs vindt u allicht wat u zoekt. Doordat onze fietstassen met veel zorg vervaardigd worden, kunt u rekenen op een kwalitatieve fietstas die jarenlang meegaat. Bij onze fietstassen zijn er ook bijpassende shoppers verkrijgbaar. Zo kunt u de fietstas gewoon op de fiets laten zitten en kunt u de shopper uitnemen wanneer u een winkel binnengaat voor een boodschap. De boodschappen kunnen meteen in de tas en eenmaal bij de fiets kunt u de shopper eenvoudig in de fietstas laten glijden. Daar is de shopper immers speciaal voor ontworpen.

Ruim assortiment bij Clarijs

Het aanbod bij Clarijs beperkt zich beslist niet tot groene fietstassen. Ook andere kleuren zijn volop in ons assortiment aanwezig. Gaat u liever voor zwart of blauw? Of kiest u voor opvallend rood? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt de fietstassen van uw keuze zeker in ons aanbod. Bovendien kunt u uw bestelling meteen completeren met handige extra’s, zoals een U-beugel of anti-diefstalring voor extra veiligheid. Het is uiteraard ook belangrijk om te denken aan uw zichtbaarheid op de weg. In onze categorie fietsaccessoires vindt u daarom ook handige producten als reflectiestrepen. Het geeft een veilig gevoel op de weg en zorgt ervoor dat u tijdens schemer of op donkere dagen veel beter zichtbaar bent als fietser.

Bestel uw favoriete groene fietstassen nu online

Heeft u groene fietstassen gezien die perfect bij uw fiets passen? Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, kunt u die definitief maken door uw favoriet toe te voegen aan uw winkelmandje. Bij het bestellen kiest u meteen het formaat dat u in gedachten had. Het bestelproces wijst verder voor zich. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of heeft u onze hulp nodig bij het maken van de keuze? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.