Home 9 Categorie: Gazelle fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Gazelle fietstassen

Clarijs is al vele jaren een gerenommeerde specialist op het gebied van fietstassen. Gazelle is al vele jaren een gerenommeerd fietsenmerk. Natuurlijk verkopen wij dan ook Gazelle fietstassen. Deze verkopen wij niet alleen: deze vervaardigen wij geheel in eigen huis. Met behulp van de beste materialen en al onze knowhow. Onze Gazelle fietstassen zijn dan ook door ons zelf ontworpen en gemaakt en worden alleen bij ons verkocht. Bekijk snel ons riante en fraaie aanbod, of stel zelf uw fietstas samen.

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Gazelle fietstassen kopen

Als echte specialist verkopen wij natuurlijk ook diverse soorten Gazelle fietstassen. Wij vinden het belangrijk dat u een fietstas kunt kopen die niet alleen perfect bij uw smaak past, maar die ook ideaal is voor uw fiets. Voor alle soorten Gazelle fietsen is er in ons assortiment een perfecte fietstas te vinden. Denk aan het traditionele model dat wordt gemonteerd over de bagagedrager. Wij hebben echter ook fietstassen voor aan het stuur, of handige shoppers. Ook diverse formaten zijn in ons assortiment vertegenwoordigt. Dus of u nu een compacte of juist een zeer riante fietstas wilt: voor alle soorten Gazelle fietstassen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor elektrische fietsen.

Kwalitatief aanbod bij Clarijs

Een fietstas van Clarijs koopt u niet zomaar. Die koopt u omdat u de hoogste kwaliteit wenst. Daar kunt u bij ons dan ook op vertrouwen. Onze fietstassen worden vervaardigd van zeer sterke en duurzame materialen. Het materiaal waarvan onze fietstassen worden gemaakt is hetzelfde waarmee de opleggers van vrachtwagens worden bekleed. Dit betekent dat uw fietstas geschikt is voor intensief gebruik, maar ook dat deze uitstekend bestand is tegen weer en wind. Tel daarbij op dat elke fietstas zeer stevig wordt afgewerkt en u heeft de garantie dat u een fietstas in huis haalt voor vele jaren dagelijks plezierig gebruik.

Zelf uw tas samenstellen

In onze webshop vindt u een overzicht van veel verschillende soorten Gazelle fietstassen die u direct kunt bestellen. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid om zelf uw fietstas samen te stellen. U bepaalt zelf het model en maat, en de kleur. Onze configurator gaat echter nog een stap verder: u kunt kiezen uit veel verschillende soorten kleuren en uiteenlopende dessins en motieven. Maar het is ook mogelijk om zelf een afbeelding of logo aan te leveren. Zo maakt u uw Gazelle fietstas echt persoonlijk. Ook kunt u deze inzetten voor een fraaie vorm van bedrijfsreclame.

Bestel direct in onze webshop of neem contact op

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze mooie Gazelle fietstassen? Bestel de door u gewenste fietstas dan direct in onze webshop. Omdat al onze fietstassen op bestelling en met de hand worden gemaakt, heeft het verwerken van uw bestelling enige tijd nodig. Wij doen echter altijd ons uiterste best om uw fietstas zo snel mogelijk te leveren. Heeft u eerst nog een vraag over onze Gazelle fietstassen, Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en vertellen u over de mogelijkheden.