Home 9 Fietstassen 9 Categorie: Dubbele fietstassen zonder print
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Dubbele fietstassen zonder print

Dubbele Fietstassen zonder print zijn mooi én functioneel. Clarijs is fietstassen specialist sinds 1948 en heeft dubbele fietstassen voor iedereen. Van een dubbele fietstas zwart tot een dubbele fietstas mat olive. Deze fietstassen zijn zeer subtiel en stijlvol: er is voor iedereen wat wils. Vanzelfsprekend kunt u ook bij deze fietstassen rekenen op de topkwaliteit van Clarijs. Omdat de tassen van zo’n hoge kwaliteit zijn, zijn de tassen een goede investering. Ze gaan namelijk jaren mee! Geniet elke dag weer van uw fietsrit, ongeacht welke bagage u mee neemt.

Fietstassen zonder print kopen

Wilt u fietstassen zonder print kopen? Dan doet u dit uiteraard bij Clarijs. Wij bieden u niet zomaar fietstassen, maar tassen van de hoogste kwaliteit waar u vele jaren plezier van zult hebben. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zitten uitstekend in elkaar. U moet uw tas namelijk kunnen gebruiken zoals deze is bedoeld. Dit waarborgen we door kleine details van topkwaliteit te maken. Omdat u de tas dagelijks kan gebruiken, produceren wij ze om tegen een stootje en alle weersomstandigheden te kunnen. Zo zijn de tassen ook waterdicht! Onze dubbele fietstassen zonder print zijn niet alleen bestand tegen regen, er is meer. We hebben namelijk speciale regenflappen gemaakt, zodat de inhoud van de tas goed beschermd is. Dit is een van die topkwaliteit details die bij een goede fietstas komen kijken. De fietstassen zijn zeer stevig en klaar voor zware bagage, omdat ze een verstevigde rug en bodem hebben. Niet alleen zijn deze tassen sterk, door ons PVC materiaal blijven ze ook een lange tijd mooi. Jarenlang plezier dus!

Waterdichte dubbele fietstassen

De dubbele fietstassen zonder print van Clarijs zijn zeer geschikt voor het natte weer. Deze dubbele fietstassen zijn namelijk gemaakt van PVC-doek en daardoor heel waterdicht. Door de kwaliteit van de tassen te blijven controleren is uw tas altijd in de staat waarin u dit verwacht. Namelijk van topkwaliteit. Door de regenflappen die we gebruiken in de tas is de inhoud van de tas ook nog eens beschermd. Zo kunt u onbezorgd het weer trotseren op uw fiets.

Dubbele fietstas 46 liter

Een dubbele fietstas met 46 liter koopt u uiteraard bij Clarijs. Door het brede assortiment fietstassen met 46 liter inhoud heeft u altijd een tas die bij u past. Door de grote ruimte die de tassen hebben, neemt u grote tassen boodschappen gemakkelijk mee. Dit in combinatie met het stevige materiaal en de waterdichtheid van de tassen, biedt alles wat nodig is.