Home 9 Fietstas met logo

Fietstassen met bedrijfslogo

Fietstassen zijn in de eerste plaats natuurlijk functioneel, maar kunnen ook nog een andere functie hebben. Zo kunnen fietstassen een perfecte manier van marketing zijn. Fietstassen met bedrijfslogo zorgen voor veel extra zichtbaarheid. Waarom zou u hier geen gebruik van maken? Voor bedrijven met werknemers die gebruik maken van bedrijfsfietsen, of voor zelfstandige ondernemers die vaak hun fiets pakken, is dit een perfecte manier om extra op te vallen. Bovendien is het een laagdrempelige en betaalbare manier van marketing bedrijven. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van de functie, want dankzij de fietstassen kunt u veel meer spullen meenemen.

Vanaf 10 tassen kunt u hieronder een offerte aanvragen, voor minder dan 10 tassen met logo ga hier naar zelf ontwerpen.

Fietstassen laten bedrukken met bedrijfslogo

Fietstassen laten bedrukken met bedrijfslogo is de perfecte manier om altijd en overal te zorgen voor extra zichtbaarheid en extra uitstraling. Zelfs wanneer de fiets geparkeerd staat, maakt u reclame. Voorbijgangers zullen uw logo zeker zien. Op een gemiddelde dag krijgen al snel honderden mensen uw logo te zien. Moet u nagaan hoeveel mensen dit kunnen zijn wanneer u rondrijdt of wanneer u meerdere fietsen in gebruik hebt. Bovendien heeft u natuurlijk de mogelijkheid om naast een logo ook tekst op de fietstas aan te brengen. Zo kunt u op doeltreffende wijze mensen uw adres tonen, telefoonnummer geven of naar uw website sturen.

Fietstas met logo

Zeefdruk

Vanaf 5 stuks

Digitaal printen

Vanaf 1 stuk

Graag het logo en/of de  tekst kant-en-klaar aanleveren. Voor DTP-werkzaamheden rekenen wij €55 per uur.

Mail of bel ons indien uw een vrijblijvende offerte met voorbeeld wilt ontvangen!

Reclamebanners fullcolor, €35 per vierkante meter plus €1 per ring. Wilt u een offerte voor een buizenframe? Mail ons dan de afmeting. Al onze prints worden voorzien van een Solid Skin coating waardoor de kleur zeker vijf jaar blijft zoals deze wordt geprint.

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken kan bij fietstassenspecialist Clarijs. Wij zijn u graag van dienst. Of het nu gaat om een enkele fietstas of tientallen exemplaren: het is allemaal mogelijk. Het begint bij het kiezen van de juiste fietstas. U wilt uw logo natuurlijk in de originele kleur of kleuren tonen. Daarom is het goed om te kiezen voor een kleur fietstas die hier mooi mee contrasteert en waarop uw logo duidelijk zichtbaar is.

Fietstassen met bedrijfslogo laten bedrukken is niet iets waarvoor u zelf verstand van vormgeving hoeft te hebben. Wanneer u ons uw logo aanlevert, zorgen wij voor de rest. U krijgt uw eigen fietstassen met bedrijfslogo. Wij zorgen voor een duurzame bedrukking die vele jaren lang mooi blijft. Onze fietstassen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit: wij zorgen voor een bedrukking die aansluit bij deze verwachtingen.

Bestel in onze webshop

U kunt fietstassen met bedrijfslogo bestellen in onze webshop. Dit werkt zeer eenvoudig. U bestelt de gewenste tas in de juiste kleur en levert daarbij uw logo aan. U heeft keuze uit meerdere typen fietstassen en kunt diverse vlakken geheel naar eigen smaak aanpassen qua kleur. Alles werkt via een eenvoudige configurator. Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft, nemen wij contact met u op om de details te bespreken en vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van uw eigen fietstas of fietstassen met bedrijfslogo. Wilt u grotere hoeveelheden fietstassen met bedrijfslogo bestellen? Neem dan contact met ons op. Voor grotere aantallen kunnen wij prijzen op maat hanteren.