Home 9 Categorie: Dubbele fietstassen voor dames
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Dubbele fietstassen voor dames

Wanneer u op zoek bent naar een dames fietstas, dan bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Maar wanneer is een fietstas nu een fietstas voor dames? Bij Clarijs vinden wij dat alle fietstassen voor dames zijn. Iedereen heeft zijn eigen stijl, de een houdt van vrolijke opvallende fietstassen en de ander van sportieve zwarte fietstassen. Wat we wel weten is dat een goede dames fietstas praktisch en van hoge kwaliteit moet zijn, zoals u bij al onze fietstassen gewend bent.

Prijs

Kleur

Maat

Materiaal

Dubbele fietstassen voor dames kopen

Veel dames doen graag boodschappen op de fiets en daar horen natuurlijk handige en mooie fietstassen bij. Wilt u graag mooie dames fietstassen kopen? Bij Clarijs kan dit gewoon online. Zoek uw favoriete fietstas uit en voeg hem toe aan uw winkelmand. Het bestelproces wijst verder voor zich. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw eigen fietstas volledig te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen foto of logo op de fietstas af laten drukken om de tas helemaal persoonlijk te maken. Heeft u een elektrische fiets? Ook daarvoor kunt u zeker een passende dames fietstas vinden. Wij hebben speciale fietstassen voor elektrische fietsen, waarbij rekening wordt gehouden met de accu. Kijk op uw gemak rond in ons aanbod en vind de dames fietstassen die bij u passen eenvoudig in ons assortiment.

Dubbele dames fietstassen van Clarijs

Dames fietstassen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt hierbij denken aan enkele fietstassen of dubbele fietstassen, maar ook aan de zogenaamde pakaftassen of stuurtassen. Wat voor soort tas u ook zoekt, bij Clarijs hebben we hem zeker. Clarijs begon in 1948 als zadelmakerij, maar inmiddels mogen wij ons de expert op het gebied van fietstassen noemen. Daarom kunt u bij ons rekenen op een uitgebreide keuze en op topkwaliteit. Naast kwaliteit staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Alle gebruikte materialen komen uit de EU en de fietstassen uit ons aanbod worden met de hand in Nederland gemaakt. Wij kiezen ook steeds vaker voor duurzame materialen, zoals gerecycled vrachtwagendoek of productie afval uit onze eigen productie. Deze materialen gaan lang mee, maar zijn ook vanuit ecologisch oogpunt een verantwoorde keuze.

Koop in onze webshop

Heeft u een mooie dames fietstas gevonden die volledig bij u past? Koop deze dan nu in onze webshop. U kunt de tas eenvoudig online bestellen. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor u aan de slag. U kunt uw bestelling completeren met accessoires voor uw fiets, zoals een zadeldekje, reflectiebandjes, een kabelslot of een reparatieset. Clarijs is dé specialist als het gaat om fietstassen en andere accessoires voor uw fiets. Bestel uw favoriete producten vandaag nog online en ontvang deze snel bij u thuis.

Fietstassen zijn handig en functioneel. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet ook mooi, vrolijk of leuk kunnen zijn. Clarijs is uw fietstassen specialist sinds 1948 en heeft fietstassen voor iedereen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar fietstassen met print. Subtiel of lekker opvallend: er is voor iedereen wat wils. Vanzelfsprekend kunt u ook bij deze fietstassen rekenen op de topkwaliteit van Clarijs. Bovendien leveren wij u enkele unieke fietstassen die u nergens anders tegenkomt. Onze tassen zijn een uitstekende investering: ze staan garant voor jarenlang gebruiksgemak en plezier. Uw fietsritten worden er nog prettiger van, of u nu boodschappen of spullen vervoert, of er op uit trekt voor een pleziertocht.