Home 9 Categorie: Bruine fietstassen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Bruine fietstassen

Bruine fietstassen zijn echte klassiekers. Fietstassen bestaan uiteraard al vele jaren. Hoewel zij anno nu in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (ook bij Clarijs, uiteraard), behoort bruin tot de klassieke kleuren. Een bruine fietstas staat mooi op bijna elke fiets. Zeker wanneer het een klassiek en ingetogen model betreft. Dus bent u op zoek naar bruine fietstassen van perfecte kwaliteit? Kies dan voor de kwaliteit en ervaring van Clarijs. Bekijk ons fraaie assortiment of stel uw eigen bruine fietstas samen.

Bruine fietstassen kopen

Wat is nog meer belangrijk voor de keuze van uw bruine fietstassen? Wanneer u bruine fietstassen wilt kopen, heeft u vast nog meer eisen. Naast de kleur zijn er nog veel andere factoren die bepalen of een tas goed bij u past en of deze aan uw verwachtingen voldoet. Zo moet de pasvorm geschikt zijn voor uw fiets en moet de fietstas eenvoudig te gebruiken zijn. Denk aan kleppen en vakken die eenvoudig te openen en te sluiten zijn. Ook moeten deze goede bescherming bieden en dient de tas stevig te zijn en lang mee te gaan. En deze dient natuurlijk groot genoeg te zijn om te kunnen vervoeren wat u wilt vervoeren. Kortom: bruine fietstassen kopen vergt meer nadenkwerk dan de kleur alleen.

Misschien heeft u hier al over nagedacht en weet u precies wat u zoekt in uw nieuwe bruine fietstas. Waar u ook naar op zoek bent: u vindt het bij Clarijs. Wij maken namelijk vrijwel alle soorten fietstassen. Deze maken wij niet zomaar: wij doen dit met de hand. Dankzij jarenlange ervaring kunt u van ons altijd vakwerk verwachten. Onze bruine fietstassen zijn prachtig om te zien, zeer fijn in gebruik en blijven lang mooi. In weer en wind, en ook bij intensief gebruik.

Ruim assortiment bij Clarijs

Zoals een echte specialist betaamt, kunt u bij ons rekenen op een ruim assortiment. Wij hebben bruine fietstassen in letterlijk alle soorten en maten. Er zit altijd een tas tussen die voor u perfect geschikt is. Welke dit is, hangt af van uw fiets, gebruik en wensen. Wij bieden u verschillende soorten bruine fietstassen die elk op hun eigen manier gemonteerd worden. Natuurlijk kunt u daarbij kiezen voor het klassieke model fietstas dat u achterop de fiets (bagagedrager) monteert. Wij hebben echter ook shoppers en diverse variaties op het klassieke model.

Bekijk de diverse mogelijkheden in onze webshop. Alle bruine fietstassen zijn voorzien van beschrijvingen, specificaties en foto’s. De selectie die u ziet, toont slechts een greep uit de mogelijkheden. Misschien vindt u hierin direct de bruine fietstas die u zoekt. Zo niet, dan kunt u altijd gebruik maken van onze configurator. U kunt hierin het gewenste model en het gewenste formaat kiezen, maar ook de tas personaliseren, bijvoorbeeld met een logo.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag over een van onze bruine fietstassen? Neem contact met ons op om uw vraag te stellen of meer informatie te krijgen. Ook wanneer u speciale verzoeken heeft, staan wij u graag te woord. Er is veel mogelijk op het gebied van personalisatie.