Home 9 Categorie: Beschermhoezen
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Beschermhoezen

Op zoek naar beschermhoezen voor fietsen? Bij Clarijs vindt u zeker de beschermhoes die u zoekt. In ons aanbod vindt u beschermhoezen voor allerlei situaties. Dit kan een beschermhoes voor de fiets zijn, maar ook een afdekzeil voor een boot of een beschermhoes voor een parasol. Ook een beschermhoes voor een droogmolen of een beschermhoes voor tuinkussens behoren tot de mogelijkheden. Staat de beschermingshoes die u zoekt niet in ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen allerlei soorten hoezen op maat maken. Clarijs is de specialist als het gaat om werken met zeildoek. Wij werken al sinds 1948 met dit materiaal en kennen inmiddels de vele toepassingen hiervan. Onze fietstassen zijn inmiddels echt beroemd te noemen.

Beschermhoes kopen

Wilt u een beschermhoes kopen? Bij Clarijs vindt u diverse beschermhoezen voor diverse situaties. Het beschermhoes van uw keuze kunt u eenvoudig online bestellen. De beschermhoezen van Clarijs zijn van hoge kwaliteit en zullen daardoor lang meegaan. De gebruikte materialen worden door ons altijd met zorg uitgekozen. Zo kunnen wij u kwaliteit bieden, maar letten we tegelijkertijd ook op duurzaamheid. We kiezen uitsluitend voor materialen van Europese bodem en kiezen bij voorkeur voor gerecyclede materialen, zoals gebruikt vrachtwagendoek. Verder worden de meeste producten uit ons aanbod met de hand in Nederland gemaakt. Ook de beschermhoezen worden met de hand door ons professionele team gemaakt. Of het nu gaat om tuinmeubelhoezen, om parasolhoezen of om fietshoezen, u kunt op ons rekenen!

Beschermhoes fiets van Clarijs

Een beschermhoes voor een fiets is onmisbaar, zeker wanneer de fiets buiten gestald wordt. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om de fiets in een schuurtje of elders binnen op te bergen. Dan is een beschermhoes echt onmisbaar. Zo wordt de fiets toch beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zeker regen en vochtigheid kunnen voor slijtage aan een fiets zorgen. Maar ook zonnestralen kunnen maar beter tegengehouden worden. Met een goede beschermhoes is uw fiets beter beschermd en zal deze langer meegaan. Daarbij hebben we niet alleen aan gewone fietsen gedacht, maar ook aan bakfietsen. Tenslotte zijn deze fietsen vaak relatief groot en kunnen ze om deze reden niet altijd binnen geplaatst worden. Een beschermhoes voor uw bakfiets is dan onmisbaar. Naast beschermhoezen voor fietsen vindt u bij ons allerlei andere soorten beschermhoezen, zoals u hierboven al hebt kunnen lezen. Ook een beschermhoes voor aanhangers behoort tot de mogelijkheden.

Koop vandaag nog in de webshop

Wilt u uw spullen optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Dan kunt u bij ons eenvoudig de juiste beschermhoes bestellen. De standaard beschermhoezen vindt u in onze webshop, maar u kunt altijd contact met ons opnemen wanneer de beschermhoes die u zoekt er niet bij staat. De beschermhoezen worden in onze werkplaats op maat gemaakt. Koop de beschermhoezen vandaag nog in onze webshop en ontvang ze binnen de kortste keren op uw adres. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.