Home 9 Categorie: Bakfiets.nl
Clarijs Fietstassen - bakfiets en fietstas banner
Bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een van de populairste producenten van bakfietsen. U kunt deze in elke stad tegenkomen. Ook buiten de steden trouwens, want dit type fiets is bij uitstek geschikt voor het afleggen van lange afstanden, al dan niet met bagage of kinderen in de bak. Juist omdat zo’n bakfiets zo handig is, bent u waarschijnlijk op zoek naar accessoires die het gebruiksgemak van uw fiets nog verder vergroten. Daarvoor bent u bij Clarijs aan het juiste adres. Wij zijn veel meer dan alleen een fietstassen specialist. Wij bieden u kwalitatieve, fraaie en handige accessoires voor de bakfietsen van bakfiets.nl, bekijk bijvoorbeeld onze bakfiets kussens.

Kleur

Materiaal

Waterafstotend

Bakfiets.nl accessoires kopen

Wilt u bakfiets.nl accessoires kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Clarijs. Als specialist op het gebied van fietsaccessoires kijken wij altijd hoe wij de functionaliteit en het comfort van fietsen verder kunnen uitbreiden. Dat doen wij met op maat gemaakte en handgemaakte hoogwaardige accessoires. Wanneer u Bakfiets.nl accessoires wilt kopen, bieden wij u dan ook verschillende keuzes. Voor verschillende bakfietsen van bakfiets.nl bovendien

Bakfietstenten van Bakfiets.nl

Wie op zoek is naar bakfiets tenten voor een Bakfiets.nl bakfiets, zal in het assortiment van Clarijs op zijn of haar wenken bediend worden. Wij bieden namelijk tenten aan voor vrijwel alle modellen van Bakfiets.nl. Diverse soorten tenten met diverse soorten afmetingen. Altijd op maat gemaakt voor uw bakfiets. Ze hebben dus een perfecte pasvorm. Niet alleen de pasvorm is perfect. Bij Clarijs hebben wij passie voor ons vak en de producten. Dit betekent dat wij u altijd kwaliteit willen leveren. Dat ziet u en dat voelt u. Onze bakfietstenten voor Bakfiets.nl bakfietsen zijn prachtig vormgegeven en subliem afgewerkt. Bovendien zijn zij vervaardigd van de beste materialen. U kunt dus altijd rekenen op een kwalitatieve tent die lang meegaat. Ook bij veelvuldig gebruik. Zo'n bakfiets tent is ideaal wanneer u kinderen vervoert. De tent maken bakfiets geschikt voor elke dag, ongeacht het weer.

Naast bakfietstenten voor Bakfiets.nl bakfietsen bieden wij u ook afdekzeilen voor deze bakfietsen. Haalt u de bakfietstent eraf, of heeft u deze niet, dan kunt u een zeil plaatsen om zo de bak te beschermen tegen regen en vuil. Dat komt niet alleen voor pas wanneer de fiets staat geparkeerd, maar ook wanneer u spullen vervoert. Onder het zeil blijven alle spullen uiteraard droog. Het zeil voorkomt ook dat de bak nat regent terwijl u de fiets niet gebruikt. U kunt dus zorgeloos bagage plaatsen of kinderen laten instappen zonder dat u eerst de bak schoon moet maken.

Bestel vandaag nog uw bakfietstent bij Clarijs

Bestel vandaag nog uw bakfietstent bij Clarijs. Al onze tenten worden op bestelling vervaardigd. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat u uw tent snel in huis heeft. Heeft u eerst vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We geven u graag alle informatie die u nodig hebt. Ook voor speciale wensen of verzoeken kunt u contact met ons opnemen. Als specialist op het gebied van maatwerk kunnen wij altijd kijken wat wij voor u kunnen betekenen