Home 9 Product 9 Fietsbel Zeeuwse Belle Knoppe

Fietsbel Zeeuwse Belle Knoppe

9.99

Extra informatie
Kleur

Oranje, Zwart

Geschikt voor E-bike

Ja

Garantie

Op productiefouten bij alle Clarijs producten geven wij 2 jaar garantie.
Op alle andere producten geldt de wettelijke Nederlandse garantietermijn.

Op het raamfolie van de bakfietstenten en alle andere productie geldt geen garantie. Alleen wanneer binnen 48 uur na aankoop vermeld.

Verzending

Besteld u binnen Nederland dan versturen wij u pakket gratis vanaf € 125,-

Beneden de € 125,- en buiten Nederland betaald u altijd verzendkosten,

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling gratis te komen afhalen, wij bellen u dan als de bestelling voor u klaar ligt.

Wij betalen geen verzendkosten voor het eventueel ruilen van een bestelling.

De verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland, € 9,50 België, € 9,50 Duitsland, € 14.50 Verenigd Koninkrijk, € 25 V.S./Canada/Australië, Denemarken € 15, Italië € 17, Finland € 20, Frankrijk € 14,95, Griekenland € 19, Ierland € 37, Luxemburg € 11, Oostenrijk € 14, Portugal € 35, Spanje € 19, Zweden € 17, Noorwegen €17 (exclusief btw)

Beschrijving

Ontdek de stijlvolle fietsbel, verkrijgbaar in opvallend oranje en tijdloos zwart – het perfecte accessoire om jouw fietstochten leuker en veiliger te maken!

Met deze fietsbel kun je eenvoudig en met een vrolijk geluid andere weggebruikers attenderen op jouw aanwezigheid. Kies voor de levendige oranje kleur om een speelse en dynamische uitstraling aan je fiets toe te voegen, of ga voor de klassieke zwarte kleur voor een subtiele en tijdloze look.

Upgrade je fiets met de kleurrijke of klassieke fietsbel en geniet van een leuke en veilige fietservaring. Voeg deze hoogwaardige fietsbel nu toe aan je winkelwagen en laat jezelf horen met stijl tijdens al je fietstochten!